Беремо і робимо - ПриватБанк реалізував в Ужгороді сучасне трнспортне рішення Е-квиток

Беремо і робимо - ПриватБанк реалізував в Ужгороді сучасне трнспортне рішення Е-квиток
З початку лютого в автобусах комунального підприємства "Ужгородський муніципальний транспорт" запрацював Е-квиток. Цей проект реалізований у співпраці ПриватБанку, міжнародної платіжної системи Mastercard та Ужгородської міської ради.

 

Для зручності пасажирів в салонах 20-ти комфортабельних автобусів "Електрон" на поручнях біля кожної з трьох дверей закріплені надсучасні транспортні валідатори. Мешканці та гості Ужгорода вже можуть сплатити за проїзд за допомогою банківських карток з функцією PayPass/ PayWave, смартфонами з GooglePay/ ApplePay, а також паперовими QR квитками. Всі користувачі мобільного додатку Приват24 можуть сканувати QR безпосередньо з екрану валідатора. При скануванні буде доступний вибір між квитком повної вартості за 7 грн  або учнівського квитка за 5 грн. Для пасажирів, які мають картку з магнітною стрічкою, реалізована можливість отримання паперового QR-квитка на одну або декілька поїздок у будь-якому з понад 1200 торговельних  pos-терміналах  у майже всіх магазинах міста. Достатньо натиснути "0" на терміналі і вказати необхідну кількість квитків. Отриманий термінальний паперовий QR-квиток необхідно відсканувати у валідаторі при вході в автобус.

Наразі ситуація з перевезенням пільгової категорії пасажирів (у т.ч. пенсіонерів) залишається без змін. Можливість обліку перевезень цих категорій пасажирів буде реалізована за допомогою вже наявної окремої банківської Картки УЖГОРОДЦЯ з дизайном площі Петефі після відповідного рішення Ужгородської міської ради.

ПриватБанк рекомендує завітати до одного з банківських відділень в Ужгороді та оформити картки нового дизайну “Універсальна”, Картку для виплат, “Універсальну Gold” або Картку для виплат Gold. Усі миттєві кольорові картки безкоштовні та безконтактні. У зв'язку з передислокацією Ужгородського головного відділення (вул. Швабська, 64) для зручності клієнтів з 01.02.2020 р. по суботах працюватиме відділення "Олександрит" (площа Петефі, 17). Список міст та відділень банку, у яких можна отримати кольорові картки: static.privatbank.ua/files/01022020-news.pdf.

 

11 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів