Студент УжНУ складав екзамен із фронту

Студент УжНУ складав екзамен із фронту

 

На кафедрі журналістики тривають комплексні державні екзамени. Вперше через воєнний стан вони проходять в режимі онлайн та вперше один із студентів складав іспит з теорії, історії та практики соціальних комунікацій... з передової. Ігор Рижак, майбутній фахівець з «реклами та зв‘язків з громадськістю», студент заочного відділення з перших днів добровольцем пішов у Збройні Сили України та став бійцем 128 закарпатської гірсько-штурмової бригади. Війна змінила плани на життя у багатьох людей, але Ігор все ж таки вирішив не відкладати на потім отримання диплома «бакалавра». Студент упевнено і вповні розкрив усі питання білету та отримав оцінку «відмінно». Підтримували бійця не лише одногрупники, але й побратими.

«Державні екзамени у нас носять публічний характер, тому щойно ми дізнались, що підтримати Ігоря прийшли бійці ЗСУ, ми й їх долучили до онлайн зустрічі, передали нашим героям слова подяки та поваги до них особисто та  української армії, - відзначив завідувач кафедри журналістики Євген СОЛОМІН. – Це був найемоційніший момент, який ми точно пам’ятатимемо все життя».

«Якщо наші українські хлопці встигають відбивати атаки ворога й успішно складати комплексні "державні" іспити з фаху, то ми точно нескорена і непереможна нація! Ігор заслужено отримав оцінку "відмінно", комісія була одностайна, але це оцінка за знання, а не за теперішній статус!», - резюмував професор кафедри журналістики, декан філологічного факультету  Юрій БІДЗІЛЯ. 

Попереду у Ігоря Рижака – захист дипломного проєкту, який він встиг зробити ще до війни.  Військовослужбовець ЗСУ дав слово після перемоги над окупантами особисто приїхати та отримати диплом "бакалавра". Пишаємось нашими студентами! Віримо у Збройні Сили України! Наші захисники, повертайтесь живими! Слава героям! Слава Україні!

 

За інформацією кафедри журналістики УжНУ

 

10 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів