ПАТ «Альфа-Банк» пропонує депозити для фізичних осіб

ПАТ «Альфа-Банк» пропонує депозити для фізичних осіб
Альфа-Банк Україна входить в першу п’ятірку лідерів рейтингу найнадійніших фінансових установ країни. Гарантія повернення вкладів надається Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. Це передбачає захист не тільки суми вкладу, але й нарахованих відсотків. Банк пропонує клієнтам ряд привабливих депозитних програм.

 

Депозит в Альфа-Банку (докладніше — www.alfabank.ua/private-persons/deposits) забезпечує швидке і безпечне накопичення на будь-які цілі. Ви не тільки зберігаєте вже наявні гроші, але й залежно від строку депозиту отримуєте відсоток. Банк пропонує вигідні умови вкладів, відсотки від 14,25% в гривні та 2,50% в доларах, а також можливість дострокового виводу коштів.

Альфа Депозит

Пропонується на 3, 6, 9 або 12 місяців. Без можливості дострокового розторгнення. Мінімальна сума вкладу — 5000 грн при оформленні у відділені і 500 грн — при оформленні за допомогою інтернет-сервісу MyAlfabank. Відсоткова ставка на вклади в національній валюті становить 14,25% річних при депозиті на 3 місяці і 15% — при вкладі на 6 або 12 місяців.

Для валютних депозитів мінімальний внесок — 200 доларів або євро у відділені і 50 — при самостійному оформленні через інтернет-сервіс. Відсоток для доларових депозитів становить: 2,5% на 3 місяці, 3,5% — на 6, 4% — на 12, 4,5% — на 18 і стільки ж — на 24 місяці. Строк зберігання і примноження коштів клієнт обирає самостійно. Для вкладів у євро Альфа-Банк Україна пропонує наступні умови: 0,01% річних на 3 місяці, 0,5% — на 6, 1% — на 12 та 1,5% річних на 18 і 24 місяці.

Ощадний

Вигідна пропозиція для тих, хто прагне вільно розпоряджатися власними грошима. Ощадний депозит від ПАТ «Альфа-Банк» (Україна) не має обмежень у часі, поповнення і зняття коштів може відбуватися у будь-який момент за бажанням вкладника. Річна відсоткова ставка для вкладів у гривні становить 10%, у доларах — 0,2%, в євро — 0,1%. Мінімальна сума внеску в гривні — 1000 грн у відділенні, та 100 грн — через MyAlfabank, у валюті — 200 доларів/євро через відділення і 20 — за допомогою інтернет-сервісу.

Проста та прозора процедура

Відкриття депозиту в Альфа-Банку можливе як у відділенні, так і в будь-якому іншому місці, де ви можете скористатися інтернет-сервісом MyAlfabank. Простий і зрозумілий пакет необхідних документів, що складається лише з паспорту та ідентифікаційного коду, робить процедуру максимально доступною. Усі подробиці й умови вкладу описані в договорі, який клієнт має уважно прочитати перед підписанням.

Підтримку та вичерпні консультації вкладників забезпечує кваліфікований штат експертів ПАТ «Альфа-Банк».

 

06 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів