У Закарпатті працюють 45 релокованих компаній, ще 27 розміщують потужності

У Закарпатті працюють 45 релокованих компаній, ще 27 розміщують потужності

 

У Закарпатті працюють 45 релокованих компаній, ще 27 розміщують свої потужності та адаптуються до нових локацій. Про це повідомляє Закарпатська ОВА в Telegram.

Загалом виявили бажання переїхати в Закарпатську область близько сотні виробництв. Зокрема, йдеться про айтівців та організації, що займаються виробництвом обладнання зв'язку, меблів, пошиттям одягу, будівництвом тощо.

Як повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо, раніше були технічні моменти, які не дозволяли перереєстрацію суб’єктів підприємницької діяльності. Але область першою вирішила ці питання – зараз 12 СПД виявили бажання стати податковими агентами Закарпаття. Тепер кошти надходитимуть до бюджету області та громад, що матиме позитивний вплив на економіку. Програма релокації діє всього місяць, а попит на розміщення в регіоні не зменшується. Щодня опрацьовують заявки, шукають місця для компаній, спілкуються з представниками бізнесу, — йдеться у повідомленні.

Зі слів Василь Іванчо, Закарпаття на першому місці в Україні за кількістю підприємств, які релокувалися й уже відновили свою роботу.

 

13 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів